0 προϊόν Προϊόντα (άδειο)

Added to your shopping cart

Ποσότητα
Σύνολο
Συνέχεια στις αγορές Προχωρήστε στο ταμείο

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Μετα της σπουδες της στην Αγγλια , Η Σαντρα Αλευρα , Δουλεψε σαν interior decorator , μανατζαροντας με μεγαλη επιτυχια ενα απο τα δυο και μοναδικα γραφεια εσωτερικης διακοσμησης  στην Αθήνα . Το 1970 ανοιξε το πρωτο καταστημα 45τ στο Κολωνακι , Sandra Sa ,ο τιτλος της εταιρείας μεχρι και σήμερα , μοντερνα πουλωντας ειδη δωρου που εισεγαγε απο Ιταλια και Αγγλια , καθως και εμπορευματα που σχεδιαζε η Ιδια .

Το 1976 η Sandra SA μετακομισε σε μαγαζι 550τμ δημιουργώντας για πρώτη φορα στην ελληνικη αγορα το concept , shop in a shop . με coffee shop μεσα .

Το 1992 H Sandra SA εγινε αποκλειστικος αντιπροσωπος της Sia & Parlane , (brand leader στον χωρο του Home decoration , τεχνιτων λουλουδιων και home accessories ) εξαπλωνωντας την δραστηριοτητα της και στην χονδρικη πωληση παραλληλα με την λιανικη .

Το 2004 η Εταιρεια Sandra Sa εξαγοράστηκε , απο την γαλλικη πολυεθνικη εταιρεία , στην οποια την διευθυνση της Ελλάδος συνέχισε να έχει η Σαντρα Αλευρα .

Το 2010 , οταν η οικονομικη κατάσταση στην Ελλάδα βρισκόταν στο μάτι του κυκλώνα και η κρίση ειχε φέρει στα όρια τους ξένους επενδυτές , η Σαντρα Αλευρα κατάφερε να πείσει τους Γάλλους να αγοράσει πίσω τους την εταιρεία της . οπότε απο την 1 Αυγουστου 2010 η εταιρεια ανοικει και πάλι στους ιδρυτες της .

Η Σαντρα Αλευρα πιστεύει , οτι το να δημιουργεις ειναι τροπος ζωής . Ειναι η οδος της μόνιμης αναζήτησης του ανυπότακτου δημιουργικου πνευματος , οπου μέσα απο την δημιουργια ανακαλυπτεις καινούρια πραγματα και επικινονεις με τον εξω κοσμο , ειναι η κινητιρα δύναμη , η φλόγα που συγοκαιει  μέσα σου και σου δίνει την ισορροπια της καθημερινοτητας .